Kurumsal » Hakkımızda 

Hakkımızda

İzmir'de hizmet vermekte olan firmamız İnternet sektörünün dinamik yapısı içinde en iyi hizmeti en uygun koşullarda sağlayabilmek amacıyla altyapı çalışmalarına büyük önem göstererek sektörde yenilik ve teknoloji kullanımı konusunda

öncü olmayı ilke edinen firmamız Tasarım ve Yazılım uzmanıdır. Pro Tasarım, kurulduğu günden itibaren müşteri memnuniyetini ve karlılığını daima ön planda tutmuştur. Ürettiği çözümlerin güncel ve yaşayan projeler olmasına özen göstermektedir. Sektörün en büyük sıkıntısı proje sonrası bakım ve destek sorununu da ortadan kaldırıp verdiği desteği yine müşteri memnuniyeti ile kanıtlamanın haklı gururunu yaşamaktadır. Pro Tasarım olarak geliştirdiğimiz çözümlerde Mükemmellik, Gelişme ve Ekip Çalışması değerlerini temel alıyoruz. Mevcut bir fikirden yeni yaratılan bir konsepte kadar, tüm aşamalarda yaratıcı ve kusursuz çözümler geliştiriyoruz. İş anlayışımızın temelinde uzmanlık anlayışı yer alıyor. proweb çalışanları her gün yeni bir şeyler öğrenmek, kendilerini sürekli geliştirmek anlayışı ile çalışıyorlar. Bu yaklaşım ile ilerleyen teknoloji dinamiklerindeki değişime kolaylıkla adapte oluyoruz. Müşterilerimizle verimli, uzun vadeli ilişkiler kuruyor, girişimciliğe ve yaratıcı fikirlere saygı duyuyoruz. Projelerimizi, deneyimimizi ve bilgilerimizi ekibimiz ve müşterilerimizle paylaşarak hayata geçiriyoruz.

VİZYONUMUZ

Sektöründe yenilikçi,hizmetinde örnek ve müşterinin ilk tercih ettiği yazılım teknolojileri firması olarak edindiği başarıyı kalıcı kılmak

MİSYONUMUZ

Uzman ekibimizle doğru güvenilir ve etik değerlere uygun çözüm odaklı yazılım hizmeti vermek

KALİTE POLİTİKAMIZ

Biz, her müşterimizin bizden aldığı hizmet karşılığında memnuniyet duyması için özveri ile çalışırız. Dünden bugüne bu sektörde oluşumuzu bizi tercih eden sadık müşterilerimize borçluyuz. Bunun için sağladığımız hizmetin aksamaması ve performansının düşmemesi için kurduğumuz siteleri sıkça kontrol eder ve kesinti olmaması için sağlıklı önlemler alırız. Biz, piyasadaki en ucuz hizmeti satmıyoruz, ama biz kaliteli hizmeti satıyoruz.

TEKNİK DESTEK

Biz, alanında tecrübe sahibi son derece eğitimli ve bilgili bir ekip ile destek hizmeti sağlamaktayız. Bize sadık kalan müşteri ve bayi müşterilerimiz verdiğimiz hizmetin kalitesini kanıtlar niteliktedir. Her türlü soru ve sorunlarınızı çözümler sunarak yanıtlamak firmamızın en önde gelen prensiplerinden biridir.. Web sitenizi oluşturan metin ve resim gibi içerikleri kolayca değiştirip sitenizin her daim güncel kalmasını sağlayabilirsiniz.Pro Tasarım Web Hizmetleri Dinamik Sayfalar Dynamic Pages Dinamik yapısı sayesinde sitenizin web ortamında hızlı ve verimli şekilde çalışmasını sağlamış olursunuz. Pro Tasarım Web Hizmetleri Dinamik Sayfalar Firmanız ve ürünleriniz ile ilgili her türlü güncellemeyi yapabilirsiniz. Pro Tasarım Web Hizmetleri Dinamik Sayfalar Dinamik yapısı sayesinde firmaya veya bir şahsa bağımlılık zorunluluğu ortandan kalkar ve site masrafı en az seviyeye iner. Pro Tasarım Web Hizmetleri Dinamik Sayfalar Gerektiği zaman duyuru, haberler, yükleme(download), sanal(online) satış için gerekli uygulamalar, anket, ziyaretçi defteri ve birçok dinamik web uygulamaları sitenize kolaylıkla ve kısa sürede uygulanabilir. Pro Tasarım Web Hizmetleri Dinamik Sayfalar Eğer firmanızın birden fazla web sitesi var ise bu sitelerin çoklu katılım ile tek merkezden yönetilmesi imkânı sağlanabilir. Pro Tasarım Web Hizmetleri Dinamik Sayfalar Siteniz içerisindeki anahtar kelimelere göre ürün tarama özelliği ile müşterilerinizin sizin ürünlerinize hızlı erişimini sağlayabilirsiniz. Pro Tasarım Bilişim Teknolojileri olarak hedefimiz müşterilerimizi internet ortamında dinamik, güncel, günümüz internet ve medya teknolojisine uygun, hızlı ve canlı web sitesi sahibi yaparak itibarı artırmak ve etkileşimli(interaktif) tanıtımın en kolay yolunu sağlamaktır.

Kurumsal & Hakkımızda

Şirketimiz hakkında kurumsal bilgiler & Hakkımızda

Sosyal Bağlantılarımız

Support

Teknik Destek

Hosting Hizmetlerimiz

Mail Kurulum

© Copyright 2017 AMP Web Tasarım - Pro Tasarım | Opencart E Ticaret Paketleri